"op mijn werfbezoeken kan ik altijd aan alle gegevens dankzij de online server van 
everyware" 

Hoe werkt een Exclusive of Unlimited server?

 

Log in via internet

Je logt in op jouw Windows bureaublad via internet. De verbinding is ultrasnel, documenten en programma's openen even vlot als op jouw lokale computer. Ook aan de veiligheid wordt gedacht: je bent beschermd zoals bij online banking
.

Vanop elke computer

Je hebt toegang tot jouw bureaublad op elke computer, laptop en PDA met internetverbinding. Sofware downloaden is niet nodig, je logt in via de website. Je werkt rechtstreeks op jouw online server en hoeft dus niets lokaal te bewaren. Back-ups, updates, anti-virus en firewall: wij zorgen dat jouw IT snel en veilig werkt!
 

Jouw software, data en bureaublad staan in een datacenter

Everyware bewaart jouw Windows bureaublad met programma’s en bestanden in een beveiligd datacenter. Jouw gegevens staan er altijd op twee servers die permanent worden onderhouden. Raakt er toch één defect, dan neemt de andere het over. Je merkt het niet!
 

Beheerd door specialisten

Een team van ervaren Microsoft Server specialisten onderhoudt 24/7 de online servers van alle Everyware gebruikers. Er staat dus altijd een IT expert voor je klaar, zonder dat je er zelf één in dienst moet nemen. Het resultaat? Jouw IT platform is altijd up & running!
 

Een kluis voor jouw gegevens

Het datacenter waarin uw online server staat wordt 24/7 bewaakt met hightech beveiligingssystemen. Elke activiteit wordt geregistreerd door camerabeveiliging via een gesloten circuit. Medewerkers en bezoekers moeten zich steeds identificeren bij het aan- en afmelden. Vergelijk het datacenter dus gerust met een kluis voor jouw IT!

Gegarandeerde stroomvoorziening

Elke server is aangesloten op twee stroomcircuits van een apart publiek elektriciteitsnet. Als één circuit zou uitvallen, dan krijgt jouw online server elektriciteit van het tweede circuit. Dat noemen we UPS: Uninterruptable Power Supply. Stroompannes zijn dus uitgesloten!
 

Brand- en rookdetectie

Het datacenter is uitgerust met geavanceerde brand- en rookdetectie. Van zodra rook of vuur ontstaan, worden blusgassen verspreid die een eventuele vuurhaard in de kiem smoren. Zonder schade voor de servers, dat spreekt.
 

Actieve klimaatregeling

Hightech airco-installaties zorgen voor een optimale temperatuur voor jouw online server. De koeling gebeurt heel efficiënt via het ‘hot/cold aisle containment’ principe waarbij men warme en koude lucht zo weinig mogelijk mengt

Everyware™ is een geregistreerd handelsmerk van IHCS bvba

Vlierbeekstraat 28, 3053 Haasrode

BTW BE 0882.783.538

02 272 48 68

info@everyware.be

W

© 2017   •   Copyright © 2012 IHCS. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Project development by ARIOS