FLASHCLOUD CONNECTION

1. 100x sneller

Een gigabit interface met high speed disks staat rechtstreeks in verbinding met jouw software op de online server. De verbinding is ultrasnel, documenten en programma's openen even vlot als op jouw lokale computer. 

2. 10x minder internet data verbruik

Door ons uniek​ systeem wordt de data-transfer beperkt tot enkel wat je op dat moment nodig hebt. Zo werkt het niet enkel sneller, je 'verbruikt' ook veel minder data over je internetlijn.

3. 99,9% bereikbaarheid

Everyware bewaart jouw Windows bureaublad met programma’s en bestanden in een beveiligd datacenter. Je gegevens staan altijd op twee servers, die permanent worden onderhouden. Raakt toch één server defect, dan neemt de andere het over. Je merkt er niets van!

4. 24/24 support desk

Een team van ervaren Microsoft Server specialisten onderhoudt 24/7 de online servers van alle Everyware gebruikers. Er staat dus altijd een IT expert voor je klaar, zonder dat je er zelf één in dienst moet nemen.

5. 100% up-to-date

Op Everyware staan al jouw vertrouwde programma's op een online server. Er staat dus niets meer op jouw computer. Onze specialisten onderhouden jouw software voortdurend: zo werk je altijd op de laatste versie en is alles altijd up-to-date.

DESKTOP EVERYWHERE

1. Je vertrouwde software: overal

Met Everyware staan jouw vertrouwde programma's op een online server. Er staat dus niets meer op je computer. Zo kan je blijven werken in je vertrouwde Windows omgeving op de software die je nu al gebruikt. 

2. Geen server, geen onderhoud nodig

Een eigen server veroudert snel en is zelden op maat: je koopt dus meer dan je echt nodig hebt. Everyware maakt die investering overbodig. Een computer, of tablet, met internetverbinding volstaat.

3. Jouw data snel & veilig bij de hand

We nemen dagelijks een backup van jouw gegevens naar verschillende locaties. Jouw data blijft overal veilig bewaard. Wil je een restore from backup? Dan is dit in een vingerknip geklaard. Dataverlies is dus uitgesloten, zelfs bij een brand of natuurramp.

4. Windows desktop zoals je het kent

Log online in op je eigen bureaublad met jouw software. Je kan zo aan de slag in jouw vertrouwde Windows omgeving en je geniet toch alle voordelen van de cloud: geen onderhoud, geen updates, geen dataverlies, … .

 

5. Betaal enkel wat je gebruikt

Everyware werkt met een maandelijks en betaalbaar abonnement. Accounts toevoegen of verwijderen is kinderspel, jouw lokale IT blijft tot een minimum beperkt.

Per maand
Ex. BTW

AKTIE

0,- euro

Set-up

Everyware™ is een geregistreerd handelsmerk van IHCS bvba

Vlierbeekstraat 28, 3053 Haasrode

BTW BE 0882.783.538

02 272 48 68

info@everyware.be

W

© 2017   •   Copyright © 2012 IHCS. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Project development by ARIOS